Ezért kedvelem a G3 stúdiót

Így ismertem meg a G3 stúdiót

A megismerkedésem a G3 stúdióval egy hosszú keresési folyamat eredménye volt. Már néhány éve fotósként dolgozom, de nem találtam egyszerűen megfelelő fotóstúdiót a képeim elkészítéséhez. Egyfajta szabadúszó fotós vagyok, aki projekteket visz felkérések alapján vagy pályázatok útján. Legyen szó tévé műsorok fotózásáról, divatképekről, női magazinokról vagy hírességek képeinek elkészítéséről, én szerettem volna egy olyan helyet, ahol minden képemet el tudom készíteni. Egy olyan stúdióra volt tehát szükségem, amely megfelelően közel van a lakásomhoz a fővároson belül. Talán furcsának tűnik elsőre, hogy éppen egy közeli helyet kerestem, de nem csak magam miatt tettem ezt. Egy olyan helyre volt szüksége a stábnak és nekem is, amely könnyen megközelíthető. Nem mehettünk távolabbi helyre, hiszen mind a modellek, mind a stáb elfoglalt emberek, akik legnagyobb része a belvárosban lakik. A felszerelések eljuttatása egyik helyről a másik helyre szintén nem egyszerű feladat, erre pedig még rájön, hogy nekünk nem csak a fotós felszereléssel kell számolni, hanem például egy divatlapnál, egy egész furgonnyi ruha és kiegészítő is utazik velünk. Így tehát a belvárosból jól megközelíthető helyre volt szükség, amiből nem is egy volt. Azonban az is nagyon fontos, hogy viszonylag változatos képeket készíthessen az ember egy stúdióban egyetlen vászon előtt. Arra a későbbiekben kitérek még, hogy ebből a szempontból miért éppen a G3 stúdió nyerte el a tetszésemet. Az is nagyon fontos volt még, hogy egy olyan kényelmes, otthonos, ugyanakkor elegáns helyre tudjam vinni a stábomat és a modelljeimet, ahol jól érezhetik magukat. Egyetlen tökéletes helyet találtam a fővárosban, ami nem csak meglépte az elvárásaimat, de túl is szárnyalta azokat. Ez pedig a G3 stúdió volt.

A G3 stúdió fotózási lehetőségei

A G3 stúdióban (https://www.g3studio.hu/rolunk/) többféle képeket is készíthetünk. Ők maguk foglalkoznak portfólió fotózással, de fotósként is sok lehetőséget kapunk. A műtermekhez jár külön öltöző és sminkes szoba is, ahol minden fontos simítást elvégezhetnek a modelleken. A külön helyiségeknek köszönhetően egy kényelmes fotózáson vehetünk részt, semmi egymás kerülgetése vagy szorongás egyetlen helyiségben. Egyszerű, vásznas műtermet is bérelhetünk, ahol ottani és saját háttereket is használhatunk, de ezen kívül van egy nagyon izgalmas greenbox stúdió, amit egyre többet használok magam is a hatásosabb képek készítéséhez. Rengeteg kellék áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy egy tökéletes képet készítsünk. Érdemes akkor is felkeresni őket, hogyha az ember interjút akar profi keretek között csinálni, de az egyre népszerűsödő videómegosztók hátterét is adhatja. A mai influenszerek világában szükség lehet egy stúdióra, hogyha az ember otthona nem megfelelő platform erre a célra. Éppen ezért lehet érdemes egy ilyen helyet megkeresni, ahol nem csak felvehetjük a videót, hanem akár élőben is lehet közvetíteni a történteket. Hála a fotóstúdió lehetőségének, nem csak profi tartalmat tudunk nyújtani, hanem profi kivitelezést, hátteret is.

Miért szeretek a „kinti világ” helyett a G3 stúdióban fotózni? Máris elárulom!

Aki sok képet készít, bizonyára egyetért velem abban, hogy az utcán és a természetben is problémás lehet a fotók készítése. Az utcák, látványosságok előtti területek remek alanyai gyönyörű fotóknak, azonban annál nehezebb összehozni egy valóban vállalható fotót. A járókelők, a turisták mind bezavarnak a képekbe, nem is beszélve a természetről. Ha fúj a szél, nem tudunk jó divatképeket készíteni, és a fodrász kolléga olyankor egészen biztosan kihord lábon egy agyvérzést. Nem is beszélve a fényről. A stúdió tökéletes beállításai mellett a túl napos, a rossz oldalon napos, a félig felhős, a borús idő mind-mind egy kellemetlen fényhatást kelt. Amikor az ember képeket készít, az egyik legfontosabb elem az árnyékok játéka, azonban ezt természetes fénnyel előállítani az egyik legnehezebb feladat, hogyha az embernek meghatározott ideje van a képek elkészítésére. Ha pedig elered az eső, akkor mindennek vége. A hajnak, a sminknek, a ruhának és persze a fotók készítésének is. Ami pedig a természetet illető, hasonló véleménnyel vagyok azzal is. A természeti elemek játéka olyan szinten tudja hátráltatni a munkát, hogy bár hálás feladat egy napraforgóföldön romantikus fotózást tartani, ahhoz hogy ezt zöld háttér nélkül készítsük el, mégis csak meg kell várni, amíg a napraforgók nyílnak, tökéletes az időjárás, mindenki ráér és éppen szükség is van ezekre a fotókra.

A G3 stúdió tehát a tökéletes hely

A G3 stúdió jelenti számomra a biztos pontot a munkámban. Biztosítanak mindent a kényelem és a siker érdekében, és akár az éjszaka közepén is tudunk SOS képeket készíteni, hogyha arra van szükség. A G3 stúdióhoz hasonló stúdiók megmentik az olyan emberek sürgős munkáit, mint amilyen én is vagyok, és ezért nagyon hálás vagyok nekik. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a G3 stúdió szolgáltatását, aki egyszer ott bérel, nem fog csalódni a szolgáltatásban.

Scroll to top