munkasszallok-budapest_pic3

Keressük a tökéletes munkásszállók Budapest környéki lehetőségeit

Munkásszállók Budapest városában általában

A dolgozó emberek világában élünk. Napjainkban normális, ha az ember már fiatal korában elkezd dolgozni, így a munka befolyásolja a mindennapi életünket. Amikor az ember elkezdi a dolgozók életét élni, fontos lesz számára a megfelelő munkahely felkutatása. Ez sokszor olyan bukkanókkal jár, mint a munkahely problémás, nehezen megközelíthető elhelyezkedése. 
Sokan utaznak a fővárosba vidékről. Ne csoda, hogy sok munkásszállás Budapest területén is fellelhető emiatt, hiszen sokkal több cég, nagyvállalat kínál lehetőséget dolgozói számára, mint például vidéken, így rengetegen hagyják el otthonukat egy jó munkahely reményében. Sajnos, sokan nem bírják fizikailag és szellemileg, hogy több órán át utazniuk kell a munkahelyükre. Ennek megoldásában nyújtanak segítséget a munkásszállók Budapest területén is.

Mikor szükségesek a munkásszállók Budapesten?

Sokszor átmeneti megoldás vagy pedig egy kezdőlökés is lehet ez az ember életében. Magánéleti történések részben vagy egészben indukálhatják a helyzetet, ugyanis sokan családi okokból vannak munkásszállókon, ha nem éppen munkahelyi elhelyezkedési okok miatt döntöttek eme lépés mellett.  Azután kerültek munkásszállókra, hogy elváltak, vagy éppen fiatalok is megjelennek pályájuk legelején.
Sokan átmeneti megoldásnak szánják, ugyanis manapság a Budapesti albérletek árának határa a csillagos ég és sok pályakezdő fiatal nem engedheti meg magának a bérlést, főleg, ha nem tud támogatásban részesülni.
Sok munkásszálló lehetősége megnyílik Budapesten, Magyarország fővárosában is.

munkasszallok-budapest_pic2

Munkásszállók Budapest területén: Budapest, Botel hotel
A munkásszállás a főváros déli részén található, a Duna közelében. A szálló könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is egyaránt. A természetvédelmi övezetnek nyilvánított környezet rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára, akik itt szeretnének megszállni, legyen szó akár kirándulásról vagy egy délutáni közös focimeccsről. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolást is biztosítanak.
Két ágyas, saját fürdőszobás szobák berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képzik a munkásszállón. A közös használatú konyhában lehet sütni, főzni és ételt melegíteni, a ruhák mosására pedig automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Továbbá ingyenes WIFIt is biztosítanak a Botel hotelben. Ennek a budapesti munkásszállónak az ára 4200 FT-tól indul.

Munkásszállók Budapest területén: Róna Hotel Zuglóban
A zuglói Róna hotelban a szállás jól felszerelt szobákkal rendelkezik és mindemellett tiszták is a szobák. Minden szobában található ágy, TV és zárható szekrény. Bérelhetők apartman szobák is, melyekben saját wc is található. Szintenként és nemenként elkülönített fürdők, WC, teakonyha és étkező elérhető a szálláson. Az épületben egy társalgó van TV-vel.
Az épület egész területén WIFI hálózat biztosított. Díj ellenében mosó és szárítógép használható.
4700FT-tól elérhető a szállás 1 és 4 nap között, az ár pedig magába foglalja az ágyneműcserét illetve a takarítók által biztosított takarítást is.

Munkásszálók Budapest területén: Budapest, Ventura hotel
Ennek munkásszállásnak Budapesten 4200 FT-tól indul az ára.
A szállás Budapest XI. kerületében, Újbuda városközpont közelében található. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.
Két, három és négyágyas szobák állnak rendelkezésre. Ezek saját fürdőszobás szobák, melyek berendezését hűtőszekrény, ágy, asztal, szék, ruhásszekrény, ágynemű, ágyneműhuzat és televíziókészülék képezik. Sütni, főzni és ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására automata mosógépek állnak rendelkezésre.
Ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak.

Munkásszállás Budapest területén: Budapest, Soroksári út

A munkásszállók Budapest városában nem minden esetben helyezkednek el a legjobb helyen, de ez a szálló nagyon is: közel a belvároshoz, a IX. Kerületben, a Soroksári úton található. Nemrégiben újították fel a munkásszállót, így a tágas, napfényes szobákban a pihenés minden dolgozó számára elérhető.
 Két és három ágyas szobákkal rendelkezik a hely. Minden szobában található saját hűtőszekrény, asztal, szék, ruhásszekrény a ruháknak, biztosított ágynemű és ágyneműhuzat, na meg a kikapcsolódáshoz szükséges TV.
Sütni és főzni, illetve ételt melegíteni a közös használatú konyhában lehet, a ruhák mosására pedig automata mosógépek állnak mindenki rendelkezésére. Továbbá ingyenes WIFI internet csatlakozást is biztosítanak az itt megszálló vendégeiknek. A Soroksári úti szállás 4400FT-tól elérhető az érdkelődőkek.

munkasszallok-budapest_pic3

Egyéb Budapesti munkásszálló lehetőségek

Kiemelkedően fontos az, hogy napjainkban támogassuk a messziről érkező új munkaerőt, így a munkásszállók Budapest városában lehetőséget biztosítanak erre. Még ha nem is hosszútávra gondolkodik az ember, csak kis ideig akarna az adott helyen lenni, arra teljesen megfelelő. Ugyan sokszor akadnak kellemetlen sztereotípiák ezekről a szállókról, azonban kellemes csalódás is lehet a vendégek számára a szállók nyújtotta lehetőség. Ezért fontos, hogy a szállások iránt érdeklődők meggondolják a Budapest környékén található munkásszállók lehetőségét.

Scroll to top